Followers

Sunday, December 19, 2010

Tempahan...

Salam..sebentar tadi Baie ada post da..ni nak post lagi ni..kenapa?..amboi, tanya kenapa plak..ikut suka Baie la...dah blog ni Baie punya...hahaha...TEMPAHAN?ha...kalau ada sesiapa yang memerlukan khidmat merekabentuk cipta seperti, nak buat, kad bisnes, kad kahwin, flyers, billboard, signboard, poster, dan segala jenis pengiklanan la senang...hubungi Baie ya..nak letak nombor telefon, tapi takut lakk t Baie dipermainkan..jika betul-betul berminat, bagitaw kat Baie melalui facebook ya...tak pun, emel Baie..tak pun, chat yang ada kat sebelah kanan tu..sertakan emel, Baie akan emel korang ea..tak pun jika dah ada nombor tepon Baie hubungi Baie secara terus dan Baie akan setkan tempat dan masa untuk berjumpa dan berbincang.. bukan setakat merekabentuk cipta grafik ja, Baie juga ada menjalankan bisnes lain, seperti supply barang-barang komputer, memperbaiki komputer mahupun laptop,kira senang macam ni la, apa saja yang diperlukan mengenai komputer ataupun laptop, tanya Baie k..ni, ada lagi ni bisnes, hehe..tamak!..bukan Baie tamak,..jika ada peluang bisnes tak salah buat kan...janji halal n masyuk!..hihi..erm..bisnes tangkap gambar orang kahwin...ewah...Baie da cuba jinak-jinak ni..harap berjalan dengan lancar..pakej murah je..jangan risau..member-member lagi murah..kerana apa, Baie suka mempermudahkan kerja orang lain..tak nak member-member Baie dalam kesusahan jika minta tolong Baie..insyaAllah Baie akan cuba yang terbaik..dan!...amboi nak lagi..haha...jika perlu apa-apa, walaupun cakap kata, Baie tak tau kot,...tak tanya macam mana Baie nak taw kan..maybe kalau Baie tak tau pun, Baie akan cuba tolong jugak, tanya member-member Baie yang lain ka...apa-apa ja la..k2..jangan lupa taw..ni Baie sertakan maklumat yang perlu dihubungi k.pa pun Thanx for reading!

aredil_jack@yahoo.com - FACEBOOK dan YM
aredil_jackola@yahoo.com - EMEL YAHOO!
012-??????? - MAXIS (memang tahu maxis, da 012..hahaha...saja letak....ahhaha)bye..