Followers

Wednesday, September 22, 2010

BBQ - Nak Lagi Time Macam Ni..Hehhee

Antara hidangan yang disediakan, banyak lagi makanan gambar yang tak amik, sebab masing-masing sibuk duk tangkap gambar sendiri


Time makan



Tibai dulu...



Kan da cakap, mesti cibuk nya amik gambar


Majlis BBQ ni, dibuat di kawasan pantai di Hotel Putra Brasmana...Memang best kalau ada aktiviti macam ni..tambahan pula, jumpa member -member lama..berkumpul skali..tp sayang, ramai lagi xdapat turut serta, apa2 pun, maybe lpas ni ada lagi..xsbar nak makan plak..hahaha...Upload sikit ja gambar, banyak lagi gambar tentang BBQ ni...ckit-ckit cukup la kan..heehhe..Thanx for reading!

No comments: