Followers

Monday, October 18, 2010

Antara Kerjaya / Family / Kereta / Rumah / Perempuan

Antara Kerjaya / Family / Kereta / Rumah / Perempuan(untuk dijadikan isteri)...Antara bualan kaum-kaum lelaki apabila memikirkan masa depan...(p/s:bg orang yang 'berada' tak fikir kot suma tu(tak semua))...Jika memilih perempuan dahulu, kerjaya 'maybe' tak dapat difokuskan, family pun sama, apatah lagi kereta dan rumah...Sekarang Baie hanya utamakan kerjaya dahulu, pas tu, family, kereta, rumah, perempuan(untuk dijadikan isteri) @ perempuan(untuk dijadikan isteri) dulu pas tu baru rumah..Apa pun tentang jodoh tu, kalau ada, ada la..kalau cepat-cepat la, kalau lambat-lambat la..redha ja..Yang penting sekarang, Baie akan UTAMAKAN kerjaya-family-kereta-rumah dan seterusnya Perempuan(untuk dijadikan isteri)(lambat lagi)....Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar apa yang dirancang oleh Baie...Amin...Sebab tu sekarang Baie jarang bergaul dengan perempuan (kecuali emak,kakak, adik perempuan dan klien perempuan Baie la..hehe) kalau Baie nak kuar lepak minum pun kuar dengan sepupu dan member2 rapat dalam 4 5 orang cam tu ja,sebab Baie lebih suka buat bisnes, jumpa klien dan cari job...agak sibuk la jugak sekrang..job duk masuk..Alhamdulillah...Semoga perjalanan yang dirancang Baie diberkati Allah s.w.t...Amin Ya Robbal Alamin...Thanx for reading!

No comments: