Followers

Friday, October 15, 2010

Nothing Special


aip!...kembali pulak ya Baie...dalam dua tiga hari ni, Baie tak da buat perkara-perkara yang asa 'special'..semuanya hanyalah biasa-biasa saja..maybe sibuk dengan kerja di ofis dan kerja luar yang sedang diusahakan.pa pun, sempat jugak update blog Baie..mana boleh tinggal nak update blog..blog ni kan salah satu nya tempat untuk Baie luahkan apa-apa yang patut...macam buku diari la, cuma ianya terbuka kepada semua pembaca...kan2..hari sabtu ni, maybe ada perancangan dengan member Baie..Pertama nak p tengok bola Perlis vs N9..Keduanya, ha!..ni kira secret ckit la..tak leh dedahkan perkara ni selepas Baie tengok bola, baru aktiviti kedua ni bermula pulak..hehe..macam urusan kerajaan la plak, pdahal bukan..haaha..aktivti ketiga lak, ari sabtu ni la member Baie nak kawin..member satu sekolah dan satu kelas..rasa-rasanya, member ni orang pertama dalam kelas Baie berkahwin dulu dari member-member Baie yang lain..Jodoh sampai awal kan..Pa pun, tahniah ya..Semoga kekal hendaknya..itu ja kot 3 aktiviti yang akan Baie buat hari sabtu ni bersama member-member Baie..tak taw la kot-kot ada aktiviti tambahan, bukan boleh rancang, ada ja aktiviti lain..huhu..ok, cukup setakat ini dulu..apa-apa Baie cerita lain..ok..Thanx for reading!

No comments: