Followers

Thursday, October 28, 2010

err....

err???..apa makna tu??..hahah..mai dah time mengong!...hahah...cam kenal ja ayat tu dari someone..ahaks!....Baie bukan tak da idea nak tulis tapi kan, Baie nak bagitaw sedikit la hal yang membuat Baie asa dihargai..wah....susah betul taw ada orang yang bleh menghargai Baie...sangat-sangat tersentuh macam kat tv3 tu bersamamu (ngeh..ngeh..)..tapi Baie cita sekarang bukan hal bersamamu taw! cuma ada perasaan tersentuh tu la..hehehe....em..ada seorang hamba Allah s.w.t ni, selalu mengikuti perkembangan Baie, blog Baie dan jugak FB Baie!...wah................................terima kasih sayang ku ucap padamu..(err lagu awie taw tu)...hihi...Kadang-kadang hidup ini, perlu rasa dihargai dan menghargai...sekarang Baie sudah mula mahu menghargai orang(jangan anggap sebelum ni Baie tak pernah menghargai na, anggap macam tu, xmaw kawan dah!...hak..hak...)...terima kasih la kepada "beliau" yang selalu mengikuti perkembangan dari masa ke semasa...Nak jadi assistant Baie tak?..hhhehehe,....tunggu Baie buka 'company' sendiri dulu na...InsyaAllah..hihi...em........................................................................(aik, ikut jugak ka bunyi em tu?)....hahahahh....bagus.....rakyat Malaysia memang suka ikut mengikut..hihih...pa pun, kredit tuk 'beliau' k..terima kasih sekali lagi taw....Jika boleh teruskan la dari masa ke semasa ye..Nanti Baie bagi hadiah taw...jangan risau....hihii...(p/s:sayang pada pembaca yang selalu mengikuti blog Baie..)Thanx for reading!

No comments: