Followers

Friday, July 29, 2011

Aktiviti Bila Berada Di Hadapan Komputer

Haaiaiipppp....Salam jumaat!..hihi...apsal Baie nak cerita tentang aktiviti di hadapan komputer???hurm...tidakkah ianya ada peribadi atau pun selalu orang kata, its privacy, please respect!..adoi!..Bagi Baie tak ada masalah nak kongsi pun...hihi...Ni antara Baie nya aktiviti la bila komputer ni on dan bila wireless ni bertukar "connect"..hihih..

1. Facebook.
  • Ala...orang lain pun buka juga kan facebook diorang...Boleh dikatakan kalau di IPT 99.98% ada facebook...uuiikkss...sumber mana Baie dapat nih??haha...tak la, maksud Baie, IPT jugak penyumbang ekonomi Mark...ahahha...kira ramai la..hihih.. next

2. Emel.
  • Hurm..emel kena cek, mana la taw kot-kot ada member-member jauh emel..kan2..ala..telefon kan ada, emel nak buat pa...Kalau member tu duk di Jordan ka, Mesir ka, boleh pinjam kredit telefon ko??? next

3. Blog antara blog / Website antara website.
  • Blog antara blog ni, maksud Baie, Baie selalu buka Blog-blog dan websitewebsite yang suka cerita macam-macam perkara, sebab Baie ni suka membaca, sebab tu dah rabun mata..adeh....nak wt pembedahan laser la cam ni, kena kumpul RM4k lak..aiyak...kumpul-kumpul..mesti target bagi dapat..InsyaAllah..Ni antara link yang selalu Baie buka :

Blog ni boleh la korang nak tengok pelbagai cerita...Baie tertarik dengan Blog ni agak lama dah la duk ikut perkembangan..Tahniah kerana berjaya membuat Baie tertarik..Tapi kadang ada cerita yang kurang tu, biasalah kan, "kita kan manusia biasa"..huhu..

Dulu Baie tak brapa sangat dengan blog ni, bila hari-hari ada cerita baru, lama-lama terikut nak baca dan blog ni pernah membuat Baie Stress Giler..hihih..Baie jumpa blog ni dalam facebook je..Tahniah lagi sorang blogger..hehe..

Memang Baie tidak pernah tinggal langsung untuk mengikuti perkembangan website ni...Sekarang agak kurang sedikit, bukan apa, diorang ni Baie betul-betul respect dengan cara kerja diorang, kerana diorang ni sangat-sangat maju...hihi...rasa macam nak kerja dengan diorang ja..wahh..luahan hati nampak..hihi..diorang ni siap ada company sendiri lagi serta pelbagai website diuruskan mereka, antaranya :
  • Oh! Media - Ni kira yang utama la..bawah yang utama ni ada...
  • Oh! Artis - Berkenaan dunia hiburan artis dalam dan luar negara
  • Oh! Jika - Berkenaan macam uji akal,kreatif ke tak ayat korang..hihi.kalau salah maaf ye...hihi
  • Oh! Otaku - Ni plak berkenaan permainan dan siri animasi...
  • Oh! AppleMY - Mengenai produk-produk keluaran khusus Apple..Nice...
  • Oh! Islam - Ni yang bagus diaorang ni, tak lupa mengenai Islam.. :) next
Sapa tak kenal website ni, antara website hiburan popular di Malaysia..

Bukan banyak tu ja Baie baca, sebenarnya banyak lagi + sangat banyak..hehe..Yang mana duk area utara tu, join la KAMI BLOGGER UTHAGA (p/s:sempat lagi promot..hehe)..nak tengok info tgk sini ... Memang Baie selalu baca blog-blog yang terdapat dalam group tu, tp tu la, Baie suka terlupa nak klik FOLLOW, sebab jenis tak sabar nak baca blog lain!..lepas ni Baie akan klik FOLLOW!.. :)

Ok la, masa pun tak banyak ni..next time Baie update lagi..Thanx for reading!

No comments: