Followers

Thursday, January 19, 2012

...


Bukan tiada tajuk...tetapi Baie tepaku dengan keadaan apa yang Baie rasa sehingga Baie tak dapat berfikir tajuk yang sesuai..hehehe... (gelak pulak, ingat serius dah tadi)...Ok...Berapa hari dah Baie tak 'update' ??? Tertinggal kan...adoi..Baie agak sibuk sehingga tak sempat nak 'update'..hihi...Selalu Baie buat temu janji dulu sebelum jumpa, tapi sekarang jadual pun dah penuh, bila dapat 'on call' ja Baie ajak jumpa terus la..senang..kang nak atur-atur tarikh lambat lak...tapi tu pun bergantung pada keadaan Baie la kalau Baie free..hehe... :p..Apa pun Baie buat, Baie sentiasa ingat akan kawan-kawan Baie dan cuba meluangkan masa untuk mereka... Walaupun tidak dapat berjumpa sekalipun, sekurang-kurangnya Baie berhubung menggunakan telefon...I love my friends so much...Adakah mereka juga menyayangi Baie juga???..tanyalah mereka... hihihi... Kesempatan ni juga Baie nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada ALLAH s.w.t yang mana Baie rasa Baie dekat sangat denganNya...Alhamdulillah..semoga Baie terus dekat dengan pencipta kita..InsyaAllah... (Baie nak sangat bercuti di tempat yang indah dan tiada gangguan...Hurm...bila ntah dapat rasa..eheh..penat-penat keja ni, kalau pergi bercuti best ni...hope dapat!.....)

(p/s: member ajak pergi Hatyai cuti raya cina ni ... nak pergi ke tak?)

Thanx for reading!

No comments: