Followers

Thursday, June 2, 2011

Err....Ada story ni..hihi

Salam ceria semuanya..
haaiiyyaa.ffuuuhh!..fffuuhh!..berdebu!..ahhaha...Baie nak luahkan ckit ni..Baie rasa-rasa la kan memang tak menjadi kot nak upgrade blog Baie, bukan apa, memanjang sibuk dengan kerja, bila ntah nk buatnya...hahaha..baik Baie buat macam dulu ja...senang..kongsi je apa-apa pun, hal berkenaan kerja tak nak dah update dalam ni, biar bual dalam facebook xpa kan..bukan apa, tempahan yang nak di buat dari Baie kebanyakan bukan dari blog, tapi ON CALL dan jumpa..hurmm...senang-senang buat macam dulu kan..lagi best..kongsi mcam-macam..kerja letak tepi..mesti ada follower akan cakap dalam hati, ala...kalau nak promote job, dalam blog pun apa salahnya...hurm..tahu la..tapi ni kan blog Baie, Baie nya suka la..haha..jangan marah taw..Baie dah buat keputusan macam tu dah..hihihi..Banyak benda nak kongsi ni, tak pa, apa pun Baie akan terus mengupdate...yeah!!!...sekarang jam sudah menunjukkan pukul 2 pagi..nak kongsi pun next time la..maybe sok, lusa, tulat, tungging, terbalik Baie update..yeay..jom, Baie kena tido ni, nak keja...dah la punch card bulan ni suma merah..hahahah...adeh..teruk-teruk..kena potong gaji lak tu..aiyak..terima kasih kepada sesiapa yang selalu bertanya...sayang korang... :) apa pun, Thanx for reading!

No comments: