Followers

Monday, June 6, 2011

FIQ

Hello...anda kenal FIQ?...ala....FIQ MENTOR yang menyanyi lagu 3 malam tanpa bintang dan lagu manifiestasi cinta...ingat kan?..tak ingat jugak tak taw la..hihi...FIQ ni salah sorang artis yang Baie minat la..Baie minat artis yang vocal tinggi macam artis yang lain iaitu, BLACK, STACY, ZIANA ZAIN dan ramai lagi...suara tinggi ni best bila kita tarik ja, kita asa puas taw..tak caya?cuba p karok tengok..pas tu nyanyi lagu yang perlu menggunakan vokal tinggi..pergghh.,..memang puas la..macam lepas geram..so, sapa-sapa ada masalah, g la karok, at least dapat kurangkan tekanan ye dok?..hihi..Berbalik kepada FIQ...Walaupun FIQ agak kurang menyerlah selepas habis program realiti yang disertainya, tetapi ada yang mengenali FIQ, contohnya, BAIE la...hihi.,.Baru-baru ni, FIQ ada mengeluarkan lagu terbaru, berkenaan mangsa-mangsa perang..sedih!..memang sedih!...lagu yang dibuat oleh AMIR dan lirik oleh KRANG berjudul TRAGIS...Video klip yang memaparkan kematian anggota keluarga disebuah bandar akibat peperangan...korang la enjoy la dulu video ni..nice video serta lirik lagu dan susunan muzik..agak tersentuh...layan dulu ya...

FIQ - TRAGIS

video

Harap-harap di Malaysia tiada peperangan seperti ini...Syukur Malaysia masih aman.LOVE MALAYSIA...(p/s:yang ada cuma peperangan antara politik yang tiada berkesudahan)..apa pun Thanx for reading and watching!

No comments: