Followers

Friday, June 3, 2011

Nur Airis Safira

Uhuk...sapa empunya nama tu?...Kekasih hati Baie kah?Bakal isteri Baie kah?Secret admire Baie kah?kah?kah?kah?..amboi..banyak kah..hihi..erm...nama tu adalah empunya anak sepupu..montel!...geram doh tengok..kat bawah Baie ada upload gambar baby comel lote tu..Sebenarnya, ada permintaan dari seseorang yang nak tengok baby pupu Baie ni...Jadi Baie nak tunaikan lah hasrat dia tu..em..da seminggu lebih dah Baie tak upload dalam facebook untuk dia tengok, tapi dah alang-alang Baie aktif kembali berblog ni, update dalam blog ja la..sorry ya too akak yang berada di Negeri Sembilan...Tak sempat nak upload sebelum ni, kerja sangat banyak..ha ni ada masa terluang, upload la..dah listkan untuk akak...ngee~~~..ok...akak layan la gambar tu dulu ya..hope gambar tu akak puas hati..orait...layan la dulu gambar Nur Airis Safira ni ya...



Memang comel!...muuuaahhh!...hihi...(p/s:ada orang tanya Baie, Baie bila nak ada anak sendiri???..hihi..Bila tiba masanya, umur panjang, jodoh sampai, ada la..kan2..btol tak?ngee~~.pa pun Thanx for reading!

No comments: