Followers

Tuesday, August 16, 2011

Insomnia


Adakah Baie menghidap penyakit insomnia?Untuk pengetahuan anda, insomnia ni adalah penyakit yang susah nak tidur pada waktu malam dan Baie sedang menghadapinya!...Oh no...Baie mula sedar yang Baie susah nak tidur pada waktu malam adalah sejak bermulanya Ramadhan...Tahu tak macam mana susah nak tidur???Macam ni, jika Baie baring pun, mata pejam tapi masih tidak boleh tidur, selepas tu, otak plak selalu fikir menda apa ntah sampai susah nak tidur.Bayangkan, bila dah tak boleh tidur, buka mata ja, mata berat untuk tidur, tapi masih tak boleh tidur!..Dua malam berturut-turut Baie mengambil ubat untuk tidur...Sedar tak sedar jam 5 pagi.Semalam tidur jam 4 pagi..haha..adeh..Walaupun ada yang menghantar sms kat Baie, Baie tak balas, sebab Baie nak paksa untuk tidur!..Kat opis Baie asyik tertidur ja atas meja, nasib la dapat bos yang baik.Sekitar jam 11 pagi mesti tertidur.haha..Baie ada jugak "search google" , ada artikel mengatakan Insomnia ni terjadi akibat tekanan kerja...Tekanan kerja???Baie rasa Baie tiada tekanan kerja kat opis ni, rasanya, kt opis ni memang best.Maybe Baie selalu fikir perkara-perkara yang akan datang kot.Sebab tu susah nak tidur malam.Baie hari ini, nak update cita tentang yang Baie janji minggu lepas tu, tapi rasa mengantuk plak.. :( ZZZzzzzzzzZZZz

(p/s:lusa Baie update, Rabu cuti Nuzul Al-Quran)

Thanx for reading!

No comments: