Followers

Wednesday, August 3, 2011

Sambungan Alkisah

Adeh..kecewa jugak la malam ni...Tak dapat lagi..Tadi Baie ada kol dia, tanya ada mana, dan Baie tanya pasal payment sekali, pas tu dia cakap, dia akan balik umah n then sms Baie.Dia cakap dia letih..Ok fine, boleh diterima..tadi jam 12.15 sebelum Baie balik umah, Baie sms dia, tanya dah balik belum?taw dia balas apa???dia cakap esok pagi dia akan antar payment kat opis Baie..n dia dah nak tido...WTF!!!..haiiyaa...ini orang pun ada ka?..huh!..ok tak pa, Baie bagi last chance kat dia, Baie pun dah "sound system" dia tadi..Tapi tak sampai hati nak cakap kaw-kaw..yala member katakan.Baie tunggu ja la esok pagi.Nak cakap panjang pun tak guna kan, bulan-bulan posa ni..hurm..tak pa la,nak wat macam mana.Lepas ni, sapa-sapa nak wt tempahan, Baie akan minta deposit dulu, pas tu bila barang dah siap, Baie akan minta lagi baki deposit.Kalau xdapat nak jelaskan baki bayaran,jangan harap lah nak bagi barang..Alkisah ni tiada sambungan selepas ni,ni kira yang last la Alkisahnya..hehe..Baie panas baran ka?Kalau Baie panas baran, dah hentak-hentak member tu..wakaka...ingat Baie ni gengster ka?..haha..member-member..Nasib la dia jumpa orang yang macam Baie, kalau dia jumpa orang yang lebih lagi dari Baie..Wallahualam nasib dia..hihi..apa pun, thanx la pada yang sudi menjenguk blog Baie dan baca kisah Alkisah cakap tak serupa bikin ni..haha..

(p/s:kadang-kadang meluahkan perasaan kat blog, boleh juga tenangkan hati, ye idok??hehe..)

Thanx for reading!

No comments: