Followers

Saturday, August 13, 2011

Sabar Sat

Sabar sat na...Baie tengah kalut a.k.a huru hara sikit sekarang..haha..Paham-paham la Baie sedikit sibuk...Dalam kesibukan tu Baie akan menunaikan permintaan dari kalangan orang-orang yang melakukan permintaan terhadap Baie..Buat masa sekarang lebih kurang akan diupdate dalam masa 2 hari atau 3 hari lagi...Yela nak susun ayat, kang dah penat-penat minta suh masukkan dalam blog, kena lak ayat-ayat yang setempeng! (p/s:setempeng??apa tu?tempeng ka?haha) marah Baie lak..hehehe..Kepada orang-orang tersebut, sabar kejap ye, maybe next week akan diupdate cerita tentang anda, dan Baie akan masukkan gambar korang sekali..hehe..nak masuk kan dalam blog Baie, boleh???Izinkan Baie masukkan gambar, ok?..(p/s:jangan risau, no telefon anda tidak akan disiarkan)haha...kan nak masukkan dalam blog baie kan, bila Baie cakap nak masukkan gambar, jangan tetiba cakap nak undur ciri lak..memang Baie tak akan layan da "surrender" anda :p, terlajak parking kereta boleh diundur dan parking betul-betul, terlajak terjun dalam laut, alamatnya memang akan masuk dalam laut..hahaha..Orait..Kenapa Baie tak update masa Baie cuti bekerja?

(p/s:Berukband tu dah kena potong,wakakaka..Lagi bagus dipotong kerana akan melalaikan orang lain dari menumpukan sesuatu yang lebih penting, kerana apa, kerana asyik bermuka buku ja...:p)

Thanx for reading!

No comments: